URGENTE

Departamentul de Medicină de Urgență din Spitalul Emsey oferă servicii de către medici cu experiență și echipamente de ultimă oră, ori de câte ori aveți nevoie pentru 24/24. Principiul de bază al departamentului nostru de medicină de urgență este de a asigura intervenția etică, sigură și eficientă, efectuată de către profesioniști, în timp ce drepturile pacientului sunt respectate cu strictețe.

Diagnosticul și tratamentele copiilor (cu vârste cuprinse între 0-16 ani) sunt efectuate sub observația unui medic pediatru și procedurile de prim ajutor sunt efectuate de medici cu experiență din medicina de urgență.

Echipa noastră de urgență te însoțește din momentul în care intri în camera de urgență, planifică tratamentul în funcție de triaj, deoarece sunt conștienți că timpul este cel mai important factor. Pacienții sunt examinați rapid în secția medicină de urgență și transferați rapid în secția medicală relevantă, laboratorul sau zona de imagistică, iar tratamentul lor este întreținut de specialiști, dacă este necesar.

Sunteți în mâini sigure din momentul în care sunati la linia noastră de urgență. Transferăm pacienții cât mai repede cu ambulanțe și elicopter complet echipate, dacă este necesar.