Serviciile

Spitalului Emsey

Spitalul este situat aproape de Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen – o legătură a regiunii cu lumea – și se află la 20 de minute de podurile din Bosfor care leagă Anatolia de Europa. Spitalul nostru este cea mai  accesibilă unitate medicală din Istanbul, un oraș mondial de 12 milioane de oameni și oferă cu mândrie servicii de sănătate moderne, cuprinzătoare și fiabile, la standarde de calitate ale JCI, pentru oaspeții noștri din diverse țări ale lumii.

Centrul internațional de servicii pentru paciențit

Spitalul Emsey este situat aproape de Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen – o legătură a regiunii cu lumea – și se află la 20 de minute de podurile din Bosfor care leagă Anatolia de Europa. Spitalul nostru este cea mai ușor accesibilă unitate medicală din Istanbul, un oraș mondial de 12 milioane de oameni, și oferă cu mândrie servicii de sănătate moderne, cuprinzătoare și fiabile, la standarde de calitate ale JCI, pentru oaspeții noștri din diverse țări ale lumii.

Suntem acolo pentru tine la fiecare pas al călătoriei tale către sănătate

Departamentul nostru internațional pentru servicii pentru pacienți adoptă filozofia de a fi un ghid profesionist în călătoria oaspeților noștri apreciați către sănătate. Personalul nostru cu experiență lucrează cu devotament pentru a vă oferi servicii de calitate și de încredere în toate fazele, de la planul de călătorie, opțiunile de cazare și ofertele de servicii până la procedurile de spitalizare și externare – toate în conformitate cu limba maternă și normele culturale.

Servicii speciale pentru tine

Servicii de interpretare și traducere, Sistem internațional de informare și consultanță privind asigurările de sănătate, transfer între aeroport și spital, sugestii și rezervări de cazare, servicii de ambulanță aeriană și terestră, organizarea proceselor de diagnostic și tratament, servicii de îndrumare în etapele de internare și externare.

× Whatsapp