NUTRITIE SI DIETA

Programele de nutriție și dietă personalizate sunt pregătite la spitalul nostru.

Nutriția și dietetica este o ramură științifică care necesită educație științifică, se ocupă de planuri și programe de nutriție personalizate și sociale pentru a asigura creșterea și dezvoltarea indivizilor, protecția sănătății pe toată durata vieții și stimularea calității vieții în conformitate cu principiile științei nutriției. Problemele de sănătate provenite din elementele nutritive, nutrienți și nutriție sunt cercetate, evaluate și soluții sunt găsite. Se asigură că sursele alimentare disponibile sunt utilizate în conformitate cu regulile de economie și sănătate. Nutriția este revizuită și individul și societatea sunt informate pentru a crea conștientizare și pentru a adopta stiluri de viață de sănătate fiziologic, psihologic și sociologic și sunt create programe de dietă care conțin substanțe nutritive naturale și terapeutice care susțin tratamentul medical și chirurgical al bolilor dobândite și congenitale și alți speciali condiţii.

Următoarele servicii sunt oferite în domeniul nutriției și dieteticii:

Alimentație sănătoasă și creștere în greutate

Alimentație sănătoasă și pierdere în greutate

Nutriția în diabetul Mellitus

Urmărirea diabetului zaharat

Importanța nutriției în diabetul zaharat

Boli de inimă și nutriție

Nutriția în sarcină și alăptare

Diabetul gestational (perioada sarcinii)

Sindromul de apnee în somn (pauză de respirație pe termen scurt)

Nutriția copiilor supraponderali

Nutriția copiilor cu pierdere de apetit

Nutriția copiilor la vârsta școlară

Nutriția în bolile sistemului digestiv

Cancer și nutriție

Boli de rinichi și nutriție

Serviciile de nutriție și dietă sunt oferite în mediul intern și în ambulatoriu din spitalul nostru:

SEVICILE EXECUTIVE

Programele de nutriție și dietă personalizate sunt pregătite la spitalul nostru. Un program de nutriție este determinat în funcție de testele de laborator în funcție de metabolismul, stilul de viață și activitatea fizică a individului. Ținta noastră este de a crea o modificare permanentă a obiceiurilor alimentare pe tot parcursul tratamentului, astfel încât greutatea pierdută să nu fie recuperată. Prin urmare, se folosesc liste alternative de schimbare a alimentelor. Scopul este să se asigure că programul nutrițional este ușor urmat în fiecare mediu, fără a-l izola pe individ de viața socială și a preveni monotonia în dietă.

SERVICII INPATENTE

Nevoile dietetice și nutritive ale pacienților internați sunt determinate, se realizează un plan și se urmăresc practicile.

Metoda de tratament nutrițional și dietetic este planificată în funcție de caracteristicile bolii diagnosticate de către medic.

Personalul serviciului de cameră este informat despre planul final de tratament nutrițional și dietetic; Tăvile pentru masă sunt revizuite în serviciile de catering pentru pacienții internați și se fac avertismente necesare.

Pacienții care au nevoie de o dietă specială sunt vizitați, sunt verificate dietele pacienților și sunt furnizate terapii speciale de dietă care trebuie efectuate la spital în funcție de boală, alături de antrenament alimentar și nutrițional.

Procesele de vindecare a pacienților internați sunt urmate, atunci când este necesar, și se asigură că se fac modificări necesare în terapiile alimentare și nutriționale.