MEDICINA INTERNA

Medicina internă este secția care acționează ca punct de admitere și soluție pentru toate problemele de sănătate, de la boli febrile și tulburări metabolice până la boli de rinichi și ficat

Departamentul de Medicină Internă servește pacienți în divizii, cum ar fi hematologie, oncologie, nefrologie, endocrinologie, cardiologie, reumatologie și gastroenterologie, împreună cu secția de medicină generală internă. Medicina internă este un departament cuprinzător. Acest departament este format din diverse unități care sunt responsabile de planificarea tratamentelor pacienților care prezintă diverse probleme de sănătate, iar departamentul își asumă rolul de ghid pentru soluționarea problemelor. Prin urmare, pacienții noștri sunt testați la acest departament, se stabilește diagnosticul inițial, se planifică tratamentul relevant, iar pacientul este trimis la secția relevantă. Ca o abordare generală, principiul de bază al Medicinii interne generale este evaluarea și tratarea pacienților în mod obiectiv.

Nefrologia

Unitatea noastră de nefrologie admite pacienții care suferă de boli renale. Divizia se ocupă de consultarea de nefrologie și este și clinica de hipertensiune. Bolile rinichilor sunt diagnosticate și tratate, iar hipertensiunea arterială și pre-eclampsia sunt gestionate, în timp ce biopsiile renale sunt efectuate în clinicile noastre. De asemenea, efectuăm hemodializă și terapii CVVH (hemofiltrare veno-venoasă continuă), când este considerat necesar.

HEMATOLOGIE

Divizia de hematologie oferă o gamă largă de servicii, incluzând, dar fără a se limita la diagnostic, tratament și consiliere genetică pentru hemoglobinopatii și diagnostic și tratament al limfomelor, leucemiei și tulburărilor de coagulare.

ENDOCRINOLOGIE

Unitatea noastră endocrină se ocupă de fiziologia sistemului endocrin și tratamentul bolilor tiroidiene, diabetului, obezității, tulburărilor de metabolism lipidic, osteoporozei, bolilor glandelor suprarenale, endocrinologiei reproductive și tulburărilor glandei pituitare.

GASTROENTEROLOGIE

Sistemul de video-endoscopie și mijloace imagistice de înaltă tehnologie sunt disponibile la spitalul nostru pentru a diagnostica și trata bolile sistemului gastro intestinal superior și inferior. Mai mult, unitatea noastră este echipată cu dispozitive hemostatice, cum ar fi sonda de căldură sau laser cu argon, pentru a opri hemoragiile de urgență în sistemul digestiv.