FIZICA SI DE REABILITARE

Medicina fizică și reabilitarea este o disciplină care își propune să maximizeze funcția și capacitatea de muncă a indivizilor, să-i învețe să trăiască fără a fi dependenți de ceilalți, să crească calitatea vieții lor și să servească la planificarea celui mai eficient tratament, ajutând boli neurologice, cum ar fi accidentul vascular cerebral, boli reumatoide și probleme ortopedice precum boli musculare, articulare, osoase și ale coloanei vertebrale și leziuni sportive.

Metodele de terapie fizică includ aplicații de ambalare rapidă / ambalaj rece, ecografie, stimularea curentului electric, tratamente în apă și terapii de tracțiune. Mai mult, exercițiile și utilizarea corectă a corpului sunt componentele esențiale ale practicilor de fizioterapie și reabilitare. Tratamentele sunt planificate și aplicate cu încredere în lumina ultimelor evoluții din lume, cu ajutorul echipamentului nostru modern și al echipei cu experiență din centrul nostru.

SERVICII DISPONIBILE ÎN CENTRUL DE MEDICINĂ FIZICĂ ȘI REABABILITARE

Reabilitarea bolilor reumatoide: artrita, reumatisme inflamatorii, reumatisme ale țesuturilor moi și probleme mecanice asociate cu cervicalgia, dorsalgia și lumbalgia.

Reabilitarea fracturii: Se aplică diferite terapii fizice și modalități de reabilitare pentru a elimina durerea, rigiditatea și slăbiciunea musculară după tratamentul fracturilor.

Reabilitare după artroplastie și chirurgie artroscopică: Este foarte important să începeți un program cuprinzător de program PMR (Medicină Fizică și Reabilitare) în prima zi după intervenție pentru a stimula recuperarea și câștigul de activitate.

Exerciții de antrenament și aplicare activă în sarcină: Pe lângă seminariile de antrenament pentru gravide organizate la spitalul nostru, în centrul nostru se desfășoară programe de exerciții aplicate.

Unitatea de osteoporoză (pierderea osoasă): Osteoporoza este o boală scheletică caracterizată prin predispoziție la fracturi secundare pierderii densității osoase și micro-arhitectură deteriorată a țesutului osos. În centrul nostru, osteoporoza este diagnosticată și tratamentul medicamentos, exercițiile fizice și terapiile orthotice sunt supravegheate de medicii noștri și rezultatele tratamentelor sunt urmărite.

Program de exerciții de obezitate: dieta personalizată și exercițiile fizice obișnuite joacă un rol substanțial în tratamentul obezității.

Reabilitare neurologică: este foarte important să restabiliți forța și funcționarea mușchilor brațelor și picioarelor în afecțiuni neurologice, cum ar fi Scleroza multiplă, evenimentul cerebrovascular, boala Parkinson și leziunea măduvei spinării.

CONDIȚII

Durere de coloană vertebrală, spondiloartroză cervicală și lombară, hernie de discuri cervicale și lombare, scolioză (curburi ale coloanei vertebrale anormale), tulburări de postură, dureri de umăr-cot, capsulită adezivă, leziuni ale umărului, cot de tenis și cotul golfului, leziuni la mâini, reabilitare după intervenția chirurgicală la mână, dureri sciatice, dureri la genunchi, dureri patelofemorale, ligamente la genunchi și leziuni ale meniscului, leziuni ale ligamentelor de gleznă, pintenii călcâiului, sindromul de durere miofascială (durere legată de spasme musculare), fibromialgie, pilates medicale pentru persoane sănătoase sau sindrom de durere miofascială, reabilitare a sarcinii, sarcină yoga , yoga cu bebeluși, reabilitare după intervenții chirurgicale ortopedice (artroscopie, proteză, fractură și reparație de tendon), limfedem, leziuni sportive, fracturi de stres, tendinită, bursită, daune microtrauma, spondilită anchilozantă și artrită reumatoidă, reabilitare miopatie, reabilitare polineuropatie, leziuni nervoase periferice , Sindromul tunelului carpian, sindromul tunelului Tarsal, Ulnar neuropa sindromul tău de ieșire toracic, paralizie facială, accident vascular cerebral, continuă poliomielită, reabilitarea leziunilor cerebrale traumatice, reabilitare după intervenția chirurgicală a tumorii cerebrale, boala Parkinson, Torticolis, paralizie cerebrală, reabilitarea bolilor sistemului respirator (reabilitare pulmonară) …

Injecții locale; injecție cu punct de declanșare, injecție de tendinită și Bursită, injecții cu neuropatie de antrenament, injecții intraarticulare.