Departamentul de anestezie și reanimare

Departamentul de anestezie și reanimare al Spitalului Emsey servește pacienți de către medici, specializați în domeniu relevant și cooperează cu toate celelalte secții ale spitalului nostru pentru a oferi pacienților cel mai sigur serviciu de îngrijire medicală.

Sălile noastre de operație sunt echipate cu tehnologie de vârf la standarde internaționale și au echipamente de anestezie moderne care permit orice operațiune.

Personalul nostru anestezist oferă servicii de anestezie pentru operațiunile derulate de departamentele de Chirurgie Generală, Oftalmologie, Otorinolaringologie, Urologie, Chirurgie toracică, Chirurgie cardiovasculară, Ginecologie și obstetrică, Chirurgie neonatală și pediatrică, Chirurgie plastică și neo-reconstrucțională ei se ocupă de monitorizarea și tratamentele pacienților din UCI cu siguranță maximă și o abordare multidisciplinară. În spitalul nostru;

Anestezistii nostri evalueaza toti pacientii, care sunt hotarati sa fie supusi unei operatii, pentru a determina eligibilitatea lor pentru operatie. După evaluarea și testarea pacienților, evaluarea riscurilor se face împreună cu consultațiile necesare. Pacienții sunt informați despre metoda anestezică adecvată și consimțământul este obținut oficial de la pacient.

Excluzând operațiile efectuate sub anestezie regională și cezariană, pacienții sunt premedicați (pre-anestezie) înainte de a fi transferați în sala de operație. Această procedură minimizează stresul preoperator și maximizează confortul. În mod similar, pacienții sunt transferați postoperator în camera de recuperare, unde sunt observați și monitorizați, iar aceștia sunt referiți la secția de spitalizare sau la unitatea de terapie intensivă, în timp ce sunt însoțiți de o asistentă medicală, în funcție de decizia medicului anestezist.