CLINICA DE CARDIOLOGIE

Personalul cu experiență în cardiologie

Departamentul Spitalului Emsey diagnostică multe patologii cardiace rare și complexe, precum și boli cardiace comune și planifică tratamentul în lumina datelor științifice actualizate.

Spitalul nostru urmărește în special bolile de valvă cardiacă, bolile coronariene, boli cardiace congenitale, cardiomiopatii hipertrofice, insuficiență cardiacă și tulburări de ritm (aritmii) cu abordare multidisciplinară și tehnici și tehnologii de ultimă generație. Cardiologii noștri cooperează cu specialiștii filialelor relevante, cum ar fi echipa de chirurgie cardiovasculară, endocrinologi, internisti, patologi, dieteticieni și fizioterapeuți, dacă este necesar. Această muncă în echipă este „orientată către pacient”, iar pacientul este informat despre posibilele opțiuni de tratament și se decide cel mai adecvat tratament.

În acest sens, toate tipurile de proceduri cardiace intervenționale (angiografie, tratamentul invaziv al arterelor coronare și periferice), implantarea de stimulatoare cardiace și proceduri de diagnostic non-invazive (ritm Holter, monitorizare a tensiunii arteriale ambulatorii, laborator de ecocardiografie, test de stres cardiac, test de stres al talialului) se efectuează cu succes în secția de cardiologie diagnostică.

Mai mult decât atât, persoanele sănătoase sunt informate și educate cu privire la sănătatea cardiacă și factorii de risc ai bolilor de inimă în sfera medicamentului preventiv

Boli diagnosticate și tratate în secția de cardiologie

Infarct miocardic (atac de cord)

Blocări ale arterei coronare

Insuficienta cardiaca

Tulburări de ritm cardiac și conducere

Boli ale valvei cardiace

Boli vasculare periferice

Boli aortice

Hipertensiune

hipercolesterolemia

Boli cardiace congenitale

Risc de boli și screening

Toate procedurile de urgență

Proceduri invazive

Scintigrafia miocardică

Ecocardiografie transesofagiană

Cateterism cardiac și angiografie coronariană

Scintigrafia cardiacă

Tratamente invazive (angioplastie coronariană, implantare de stent, ateritomie etc.)

Atacul de cord (infarct miocardic) este o afecțiune gravă care poate pune viața în urma blocării arterelor, care furnizează sânge mușchiului cardiac. În această situație de urgență, pacientul trebuie transferat la laboratorul de angiografie la momentul cel mai potrivit, iar procedurile anti-blocaj, cum ar fi angiografia coronariană și / sau implantarea stentului, trebuie efectuate, dacă este necesar. Echipamente medicale, specialiști cu experiență și alți profesioniști din domeniul sănătății sunt disponibile la spitalul nostru pentru a efectua astfel de proceduri invazive.

Laboratorul de electrofiziologie este utilizat pentru diagnosticarea și tratarea tulburărilor de ritm cardiac. Problemele identificate acolo sunt eliminate cu opțiuni de tratament adecvate, cum ar fi implantarea ritmului. Implantarea permanentă a ritmului este preferată în cazul frecvenței cardiace care poate pune viața în pericol. Producătorul de pace poate fi, de asemenea, implantat atunci când ritmul cardiac este semnificativ ridicat.