CHIRURGIE PLASTICĂ ȘI RECONSTRUCTIVĂ

Centrul nostru estetic, plastic și reconstructiv oferă un serviciu cu o gamă largă de opțiuni de tratament, care includ tehnologie laser de nouă generație, chirurgie cosmetică, microchirurgie și proceduri nechirurgicale efectuate de chirurgii noștri experimentați și echipa special instruită care urmărește să ofere confort pacienților cu tratament personal programe.

Chirurgia plastică estetică include proceduri chirurgicale și nechirurgicale care îmbunătățesc și remodelează structurile corpului pentru a îmbunătăți aspectul și încrederea unei persoane. Persoanele sănătoase, cu perspective pozitive și așteptări realiste, sunt candidații ideali pentru procedurile cosmetice. Chirurgia plastică este o preferință personală, iar procedurile de chirurgie plastică sunt efectuate de chirurgii noștri în conformitate cu examinarea estetică și funcțională a pacientului. Totuși, aceste proceduri nu trebuie efectuate pentru a răspunde așteptărilor altcuiva sau pentru a se potrivi cu o imagine ideală.

Chirurgia reconstructivă este realizată pentru tratarea structurilor corpului afectate estetic sau funcțional de defecte congenitale, anomalii de dezvoltare, traume, infecții, tumori sau boli. Deși chirurgia reconstructivă este de obicei efectuată pentru a îmbunătăți funcția și capacitatea, poate fi, de asemenea, efectuată pentru a obține un aspect mai tipic al structurii afectate.

Proceduri de chirurgie reconstructivă efectuate în spitalul nostru:

DEZABILITĂȚI CONGENITALE ȘI ABANORMITĂȚI

Fură buzele și palatul

Anomalii ale degetelor și degetelor de la picioare

Anomalii ale urechilor

Fisuri și anomalii ale feței și nasului

Anomalii ale pleoapelor

ANOMALII DE DEZVOLTARE

Anomalii ale oaselor maxilarului

Deformități ale capului bazate pe anomalia de dezvoltare a oaselor craniene

Duzabilități vizibile cauzate de accidente și de vătămări

Fracturile maxilarului și ale oaselor faciale

Leziuni faciale

Leziuni asociate cu pierderi de piele și țesut în părțile vizibile ale corpului

TUMORURI ÎN PARTEA, GÂNTUL ȘI PĂRȚILE VIZIBILE DIN CORP

Tumorile regiunii capului și gâtului, care pot provoca dizabilități vizibile, în special atunci când sunt îndepărtate, iar tumorile pielii și țesuturilor moi care pot provoca sechele pot fi tratate de către chirurgii noștri cu experiență, care urmăresc să ofere un aspect și o funcție aproape normală.

Metode utilizate în procedurile chirurgicale plastice și reconstructive:

Chirurgie maxilo-facială și craniofacială: se referă la un grup de proceduri utilizate pentru repararea anomaliilor prin separarea oaselor faciale și craniene de la cap.

Microchirurgie: este o tehnică care permite transportarea micilor artere și vene în regiuni îndepărtate printr-o procedură efectuată pentru a le sutura împreună și care permite chirurgului să sutureze din nou părțile despărțite ale corpului în locația lor anterioară.

Injecții tisulare: Aceste proceduri, în care țesuturile corpului sunt injectate în părțile cu o gaură și deficiență pentru a le corecta printr-un injector și ace speciale fără incizie și cicatrice, sunt efectuate în mod eficient în spitalul nostru.