Despre noi

Emsey Hospital

Spitalul Emsey este unul dintre spitalele private din Turcia. Calitatea sa în asistență medicală este acreditată de organizația internațională de acreditare JCI. Este situat pe partea asiatică a Istanbulului, în districtul Pendik-Kurtkoy, care are diverse investiții naționale și internaționale.

Emsey Spitalul dispune de 33.000 mp suprafață închisă, 254 de paturi, 9 săli de operație, 3 săli de naștere, sală de naștere în apa, heliport, 10 500 mp parcare.

Profitând de locația sa strategică, Spitalul Emsey oferă servicii medicale de bună calitate și fiabile pentru pacienții din Turcia și din străinătate. Spitalul Emsey se află la doar cinci minute de Aeroportul Sabiha Gokcen, care este al doilea aeroport internațional din Istanbul. Este ușor să ajungeți la Spitalul Emsey, cu multe facilități de transport cu diferite companii aeriene, autostrăzi și, de asemenea, Portul Pendik. Spitalul Emsey este, de asemenea, foarte aproape de hoteluri de înaltă calitate de cinci stele, campusuri universitare, tehnopole, o mulțime de birouri de afaceri ale marilor companii, multe centre comerciale, inclusiv cel mai mare și cel mai vizitat centru comercial al conceptului comercial din Turcia.

Spitalul Emsey este un bine-cunoscut spital general care are toate ramurile terapeutice în Medicină de bază, Medicină chirurgicală și Medicină internă, precum și diverse ramuri speciale ale medicinei, cu dotări tehnologice avansate și opțiuni de tratament. Spitalul Emsey este unul dintre centrele medicale de top din lume care are tehnologia medicală universală avansată. Oferă serviciile sale prin personal medical cu înaltă experiență și cultura profesională a managementului și satisfacție ridicată în conformitate cu standardele internaționale. Spitalul Emsey este un centru de referință în domenii precum tratamentul total al cancerului (chirurgie-chimioterapie-oncologie cu radiații), transplant de celule stem, chirurgie cardiovasculară, FIV, ginecologie, chirurgie obezitate, chirurgie a coloanei vertebrale și tratamente de medicină nucleară.

Spitalul Emsey oferă servicii de asistență moderne și avansate pentru pacienți din întreaga lume, precum și pentru pacienții din Turcia, din 2012. Emsey oferă tot ceea ce poate avea un pacient cu echipele de profesioniști talentați și un angajament profund pentru confortul fiecărui pacient. Planul de tratamente cu estimarea costurilor.

× Whatsapp